Rekisteröidy

MaaApp-sovelluksella reaaliaikaista tietoa kuljetuksista.


MaaApp on kuljettajan työkalu, jota käytetään älypuhelimella tai tabletilla.

  • MaaApp-sovellusta käytetään yhdessä Maapörssin sivulla olevan Projektit-osion kanssa. Projektin perustaja voi hallita yksittäistä projektia/työmaata ja sen tietoja
  • Projekti perustetaan Maapörssin sivulla ja sen tiedot näkyvät vain projektin jäsenille. Jäseniä voivat olla mm. tilaaja, vastaanottopaikka, PIMA - valvoja, kuljetusliike, kuljettaja, urakoitsija, laskuttaja jne. Projektin perustaja kutsuu muut käyttäjät puhelinnumerolla/sähköpostilla mukaan projektiin
  • Perustaja tai/ja projektin jäsenet tekevät projektin sisäisiä ilmoituksia maa-aineksista (vastaanotetaan/tarjotaan), joilla määritetään nouto- ja vastaanottopaikat.
  • Projektin kuljetustiedot (tarjotaan/vastaanotetaan ilmoitukset) siirtyvät kuljetusovellukseen, josta kuljettaja näkee lähtö- ja toimitusosoitteet paikat.
  • Kuljettajan tallentaessa puhelimellaan / tabletillaan kuljetustiedot (lastaus-, ajo- ja purkausajat) sovellukseen syntyy automaattisesti sähköinen siirtoasiakirja. Kun kuljettaja on kuitannut kuljetuksen valmiiksi, projektin jä-senet voivat reaaliaikaisesti ladata ja tulostaa siirto asiakirjan Maapörssin sivuilta. Siirtoasiakirjat tallentuvat Maapörssin pilvipalveluun ja niitä säilytetään 3 vuotta.
  • Reaaliaikainen tiedonkulku MaaApp – kuljetussovelluksen kautta mahdollistaa monipuolisen raportoinnin. Projektin perustamisen ja kuljettajan syöttämien operatiivisten tietojen avulla eri projektin jäsenet voivat muodostaa raportteja tarpeensa mukaan.
  • Valitut tiedot voidaan siirtää jatkokäsittelyä varten haluttuun ohjelmaan, esim. Excel tai yritysten omiin toimin-nanohjausjärjestelmiin.