Rekisteröidy

Lisäpalvelut

Lupapalvelut ja toimintasuunnitelmat

Suunnitteletteko liiketoimintanne laajentamista? Edellyttääkö toimintanne kehittäminen voimassa olevien ympäristölupien laajentamista tai tarvitsetteko mahdollisesti kokonaan uuden luvan? Sitowisen vastuullisuuspalvelut tarjoaa kattavat lupapalvelut projektin kaikkiin vaiheisiin.

Luvitustarpeiden alkukartoituksessa käymme läpi lupienne nykytilanteen ja mahdolliset muutosten tarpeet. Tarvittaessa teemme karkean ympäristöolosuhteiden kartoituksen ja käymme alustavat keskustelut paikallisten viranomaisten kanssa tulevista lupa- ja selvitystarpeista varsinaista lupaa varten.

Nykytila-analyysin perusteella voimme tarjota erikseen lupahakemusten laadintaa. Mitä selkeämpi suunnitelma on haettavasta toiminnasta ennen hakemuksen laadintaa, sitä jouhevammin hakemus saadaan laadittua. Lähtötietojen laadukas kokoaminen onkin hyvä huomioida, sillä lupaprosessit ovat aikaa vieviä ja saattavat puutteellisesti valmisteltuina tarpeettomasti hidastaa uuden toiminnan aloittamista.

Kerättyjen lähtötietojen avulla voimme myös auttaa teitä laatimaan toimintasuunnitelman tulevan tavoitetilan saavuttamiseksi. Asiantuntijoidemme avulla saatte suunnitelman parhaasta etenemistavasta kehitystyön edistämiseksi. Suunnitelmassa käydään läpi kehitystyön vaiheet, vaatimukset, edellytykset sekä aikataulutus ja muut työn kannalta oleelliset tekijät.

Vastaanottolipukekaupan tehostaminen

Maapörssin ylijäämämaa-ainesten vastaanottosovellus on tehokas tapa myydä vastaanottolipukkeita pidempiaikaisille työmaille. Perimällä maksua puhtaiden maa-ainesten vastaanotosta saatte tarvitsemienne maa-ainesten lisäksi tervetullutta tulorahoitusta projekteillenne.

Lipukekauppanne näkyvyyden parantamiseksi tarjoamme teille Maapörssin räätälöityjä uutiskirjeitä. Valitsemalla uutiskirjepalvelumme varmistutte siitä, että nykyisillä ja uusilla yhteistyökumppaneillanne on ajantasainen tieto vastaanottopaikkanne kapasiteetista silloin, kun itse niin haluatte. Asiakkaanamme pääsette vaikuttamaan uutiskirjeen sisältöön ja tiedätte, että markkinoinnin ja tiedottamisen kohderyhmä on juuri oikea. Uutiskirjeen julkaisu on mahdollista toteuttaa kertaluontoisena tai sen voidaan sopia toistuvan useamman kerran haluamanne aikavälin puitteissa.

Lisätietoja palveluistamme asiakaspalvelu@maaporssi.fi, puh. 044 427 9803