Rekisteröidy

Maapörssi: tietoa palvelusta

Työmaalta työmaalle ja muihin vastaanottopaikkoihin

Maapörssi on maanrakentamisen materiaalien kierrätyspalvelu. Ilmoittamalla palvelussamme löydät sinulle sopivan materiaalin tai sopivan vastaanottopaikan. Materiaalien siirto suoraan työmaalta toiselle on tapa säästää kuljetuskustannuksia sekä voi mahdollistaa halvemman vastaanottokustannuksen tai jopa tarjota mahdollisuuden ansaita tuloa. Louhe, savi, betonimurske ja muut puhtaat uusiokäyttöiset materiaalit ovat löytäneet palvelumme kautta työmaan jo vuodesta 2006. Ilmoituksen pääset jättämään tästä linkistä.

Voit myös ostaa vastaanottolipukkeita viikon jokaisena päivänä, kelloon katsomatta. Ostamalla vastaanottolipukkeen saat oikeuden viedä lipukkeessa mainittua materiaalia lipukkeen osoittamaan vastaanottopaikkaan. Vastaanottolipukkeiden vastaanottopaikat ovat maksullisia kohteita jotka ottavat vastaan erilaatuisia materiaaleja sekä ovat vastaanottokapasiteetiltaan tavallista suurempia ja pidempiaikaisia. Vastaanottolipukkeet löydät tästä linkistä.

Rekisteröitymällä säästät aikaa ja saat enemmän!

Rekisteröimällä oman henkilökohtaisen profiilin Maapörssin palveluun, säästät aikaa ilmoituksen jätössä. Ilmoitusta jättäessäsi yhteystietosi täyttyvät automaattisesti henkilökohtaisen profiilisi tietojen mukaisesti. Profiilillasi pääset myös muokkaamaan jättämiäsi ilmoituksia.

Yksityisprofiili

Perustaessasi Yksityisprofiilin pääset lukemaan ilmoitusten tarkempia tietoja sekä näet kartalta ilmoituskohteiden todelliset sijainnit. Ilmoitusten tarkemmat tiedot eivät näy käyttäjille joilla ei ole yksityisprofiilia tai ammattilaisprofiilia. Yksityisprofiilin rekisteröit tästä linkistä.

Ammattilaisprofiili

Ammattilaisprofiililla pääset lukemaan ilmoitusten tarkat tiedot sekä käyttämään Maapörssin kuljetussovellusta. Kuljetussovelluksella kuljettaja pystyy luomaan kuljetuksestaan digitaalisen siirtoasiakirjan. Näin kuljetustapahtuman tiedot siirtyvät kuljettajan omaan keikkalokiin ja muiden saman yrityksen profiilien käytöön. Ei enään suttuisien ja vajaastitäytettyjen paperisten siirtoasiakirjojen etsimistä ja toimistolle kuljettamista. Ammattilaisprofiilissa kaikki saman y-tunnuksen alle rekisteröityneet profiilit keräävät kuljetussovelluksella kuljetukssuorituksista tietoa. Yrityksen Admin käyttäjät pääsevät katsomaan kaikki saman y-tunnuksen alla suoritettujen kuljetusten digitaaliset siirtoasiakirjat. Näin esimerkiksi laskutusosasto saa reaaliajassa tiedon tarvitsemansa tiedon kuljetuksista. Ammattilaisprofiilin pääset rekisteröimään tästä linkistä.

Haluatko lisätietoja palvelustamme? Soita numeroon 044 700 4407 tai lähetä postia osoitteeseen kari.silfver@maaporssi.fi.