Rekisteröidy

Tietoa palvelusta

Ilmoita ilmaiseksi

Ilmoita Maapörssissä, kun tarvitset tai haluat tarjota puhtaita maa-aineksia. Maapörssin ilmoituspalstaa seuraa parhaimpina kuukausina noin 3.000 silmäparia. Ilmoittaminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Ilmoitukset ovat arvioita ja siksi tarkemmat yksityiskohdat voidaan sopia ilmoituksessa mainittuja yhteystietoja käyttäen. Ilmoita vaikka tiedossasi olisi “sopiva” työmaa. Aina voit löytää paremman. Jätä ilmainen ilmoitus tästä linkistä.

Kun sinulla on vaihtoehtoja, voit:

  • neuvotella kuljetuskustannuksista
  • neuvotella maa-ainesten vastaanottamisesta
  • neuvotella maa-ainesten luovuttamisesta
  • löytää työmaan lyhemmältä etäisyydeltä

Lipukkeita viikon jokaisena päivänä, kellon ympäri

Maapörssin sivustolla toimivasta kaupasta ostat vastaanottolipukkeet helposti. Vastaanottolipukkeet oikeuttavat viemään puhtaita maa-aineksia lipukkeen vastaanottopaikalle lipukkeessa mainituin ehdoin. Kauppa on auki kellon ympäri joten voit hankkia lipukkeita, kun sinulle sopii. Lipukkeet ovat valmiiksi siirtoasiakirjapohjaisia ja voit lähettää ne kuskeille kätevästi sähköpostilla tai käyttää itse. Lipukekauppaan pääset tästä linkistä.

Yleiset maksutavat käytössäsi

Vastaanottolipukkeet voit maksaa joko tilisiirtona tai luottokortilla. Myös laskulla maksaminen on mahdollista. Jos haluat yrityksellesi oikeuden maksaa laskulla, soita numeroon 044 427 9803 tai lähetä postia osoitteeseen asiakaspalvelu@maaporssi.fi.

Lipukekauppa on projektien rahoitustyökalu

Perimällä maksua puhtaiden maa-ainesten vastaanotosta saat tarvitsemiesi maa-ainesten lisäksi ansaittua projektillesi tulorahoitusta. Maapörssin lipukekauppa on tehokas tapa myydä vastaanottolipukkeita pidempiaikaisille työmaille. Hoidamme markkinoinnin ja lipukemyyntiä koskevan tiedottamisen puolestasi. Pyydä ilmainen arvio numerosta 044 427 9803.

Lupa-asiat kuntoon ilman alkupääomaa

Ylijäämämaa-ainesten vastaanottoon liittyviin ympäristölupiin ei tarvita alkupääomaa, kun asioit Maapörssin kautta. Lupien kustannukset voidaan kattaa lipukekaupasta saaduilla tuloilla.

Rekisteröitymällä saat enemmän

Ollessasi kirjautuneena sisään omalla profiilillasi, yhteystietosi ovat esitäytettyinä lipukekaupassa ja ilmoitusta jättäessäsi. Profiilillasi pääset myös muokkaamaan jättämiäsi ilmoituksia. Tutustu palvelun käyttöehtoihin ja rekisteriselosteeseen.

Yksityisprofiili

Yksityisprofiili on tarkoitettu yksityisille talonrakentajille. Kun ole rekisteröinyt Yksityisprofiilin, pääset lukemaan ilmoitusten tarkat tiedot sekä näet kartalta ilmoituskohteiden todelliset sijainnit. Ilmoitusten tarkat tiedot eivät näy käyttäjille joilla ei ole Yksityisprofiilia tai Ammattilaisprofiilia. Yksityisprofiilin pääset rekisteröimään tästä linkistä.

Ammattilaisprofiili

Ammattilaisprofiilin on tarkoitettu maarakennusalan sekä kuljetusalan ammattilaiskäyttöön. Ammattilaisprofiilin pääset rekisteröimään tästä linkistä.

Ammattilaisprofiililla:

  • pääset lukemaan ilmoitusten tarkat tiedot ja näet kartalla ilmoitusten kohteiden oikeat sijainnit
  • vastaanotat Lipukekauppaa ja sen vastaanottokohteita koskevia tiedotteita
  • vastaanotat viikoittaisen ”Viikon vinkit” -uutiskirjeen jossa listataan viikon kiinnostavimmat ilmoitukset
  • pääset kirjautumaan Maapörssin kuljetussovellukseen jolla luot digitaaliset siirtoasiakirjat ja Maapörssin sivustolta Exceliin ladattavat kuljetusraportit
Maapörssin kuljetussovelluksen voit ladata puhelimeesi tai tablettiisi Androidille tai iOS:lle. Sisään pääset kirjautumaan Ammattilaisprofiilisi tunnuksilla.

Lisää tietoa palvelustamma saat soittamalla numeroon 044 427 9803 tai lähettämällä postia osoitteeseen asiakaspalvelu@maaporssi.fi.